18.8.12

Lebaran 2012 :) dan Trial STPM.AHAH

Peace Be Upon You :)


Selamat menyambut Hari Raya Aidilfirti reader!
Aku rasa tak semua yang ready nak raya sebab aku sendiri pun belum beli tudung lagi.Argh.Stress.Haha.

*abaikan*

Tapi tak kisah pun la,yang penting,aku nak minta maaf dekat semua readers blog ni kot2 sepanjang saya post entry yang awak-awak tak suka atau buat awak terasa.I hope you'll find a space in my heart to forgive me :'(

1.Raya is not about what baju you wear,whats your handbag or shoes brand (the high maintanance.ahha) or the duit raya,it's about learn to forgive and forget :) takde guna nya simpan dendam kesumat okay.

2.Raya ni secara bersederhana lah sebab kita kena ingat jugak saudara-saudara Muslim kita di negara lain yang susah.(Bukan bulan puasa je ok)

3.Main mercun hati-hati.Banyak dah kes yang kita tanak dengar.Bagi sesiapa yang ada adik kecil,sepupu sepapat ke,tolong la pantau k.Omputeh cakap,prevention are better than cure.Omlayu cakap pulak,sediakn payung sebelum hujan.Hehe.

4.Selamat mengemas rumah!

5.Jangan makan banyak2 sangat!!!

6.Bagi yang trail SPM/STPM after raya ni,be ready okay.Study baik-baik.Saya doakan yang terbaik untuk anda semua.and jangan lupa doakan saya balik!Ahakss.TQVM

7.Lebiu ollss.TQ sebab support blog ni :)

6 comments:

SimplySeoul said...

Love the raya song in your blog.

Selamat hari raya dear. Maaf zahir dan batin sepanjang kita kenal di blog... :)

Nurul Ainaa said...

ermm betul-betul!! tak ready pun nak rayaaa. beli tudung nd kasut last minute je :) anywaY gd luck for stpm :)

safiah sokher said...

Simply Seoul : Aww TQVM I love this songs too! Selamat Hari Raya jugak :)

safiah sokher said...

Ainaa : Tq.Selamat Hari Raya :)

Eza Eda said...

trial? aku terlibat ke eak??

safiah sokher said...

hahaha.tak tau tak tau