12.8.12

Birthday girl : ME (edited.ahah)

Peace Be Upon You

*A birthday gift from Lany.Still using it babe*


Yesterday I have post my birthday post along with a video.Turn out that there's no video.So delete them.HAHA.But today I decided to make it again.Without video.HAHA

Semalam, 23th Ramadhan 1433h jatuh pada birthday saya 11 ogos 2012 :)

Alhamdulillah aku masih diberi peluang untuk menikmati kebesaran Allah,menghirup oksigen yang segar dan bertemu dengan orang yang hebak-hebak.Aku tak sangka dah masuk 19 tahun.Padahal rasanya baru semalam aku sambut birthday yang ke-9?Haha

Harapan aku,agar aku menjadi seorang yang lebih matured,jyeahhh.And untuk tahun ni,aku harap aku dapat melakukan yang terbaik untuk STPM aku yang bakal menjelang nih.

TQVM untuk semua yang wish via handphone,facebook,twitter and wish depan-depan.Sungguh terharu.Meskipun takde hadiah tapi takpe la.Doa dari rakan-rakan dah mencukupi :)

Raya lagi seminggu,aku harap ko semua dah prepare yang terbaik untuk menghadapi bulan Syawal.Plus,kita dah masuk hari-hari terakhir dalam bulan Ramadhan ni.So,bersama lah kita memaksimum kan ibadah kita sebab bulan Ramadhan,belum tentu kita jumpa lagi tahun depan :)

Selamat menjalani ibadah puasa
&
Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri

4 comments:

Arol Mubin said...

Happy Belated Birthday, Safiah Elena! Jangan raya sakan sangat, ingat trial STPM! Peringatan bersama. Hehe! :D

SimplySeoul said...

*singing happy birthday song*

Happy Birthday dear. :) May the years continue to be excellent to you :)

safiah sokher said...

Arol : Terima kasih kawan!

safiah sokher said...

SimplySeoul:TQVM.May Allah bless you!