7.8.12

Teringin

Peace Be Upon You

Aku punya satu cita-cita tapi aku sendiri tak pasti sama ada dapat aku gapai atau tidak.Tetapi bila lihat sendiri hasil titik peluh papa,aku rasa nothing is impossible. :) Lalu aku pun bercita-cita nak menghasilkan buku jugak.Tak pasti apa yang aku nak tulis.Mungkin puisi macam Zahiril Adzim atau cerpen ala-ala Indie macam Shima.


Itu harapan atau pun impian?Hmmmm.

Selamat menjalani ibadah puasa :)

8 comments:

Rara Nasiha said...

kita pun ada bercita-cita cmtu jugak tau. tapi nak hasilkan novel :)

safiah sokher said...

Insyallah kalau ada usaha :)

alien said...

moga impian tercapai yaw

safiah sokher said...

TQ Alien :)

Anonymous said...

piah :')
its me Bella Razak.
rinduuuuuuuuu kau sangat2! i read your post on fb yet i cant reply. fb went craziehhh.
selamat berpuasa dear, kau ada phone number aku lagi? im using the old one! contact me! :)

safiah sokher said...

It's u B!Rindu giler!!!! Ok,will call you!

Arol Mubin said...

Percaya pada diri, insyallah kau mampu buat Safiah! Kau belajar Sastera, itu dah satu kelebihan. Semoga berjaya! :)

safiah sokher said...

TQ Arol :) Insyallah