30.8.12

Beli barang online :)

Peace be upon you :)

Banyak betul barang yang aku nak tak dapat.Haha.Bukan apa,kekadang aku cerewet bab membeli.Yang penting,kualiti.Barang bundle aku tak kisah,asal nampak okay.

Apa yang aku nak cari??

Taken from shawlbyvsnow.blogspot.com

Dah lama aku cari shawl saiz lebar dan besar.I'm starting to wear my Hijab properly now.Insyallah.Doakan kekal sampai ke tua.ngeee.Plus,nak cari tudung bawal plain yang bidang 50 pun susah -__-" end up kena beli online.Tapi,aku still ragu-ragu.So everytime nak isi form,aku cancel.HAHAAH.

Taken from belog Maria Elana

2nd.Dress.Aku tak suka dress yang ikut body.Kekadang tu aku tengok gegirls pakai dress yang nampak "garisan" tang belakang tu(oppss sekius me) Tak mau camtu!Suami aku pn mesti tak suka.Opsss,maksud saya,bakal.HAHA. Kenapa la tak banyak dress kembang-kembang.Faktor aku ni kurang mencari pun ye jugak.Sebab aku takde masa nak keluar satu hari semata-mata nak cari dress.Aku kan PM.Hah!

Siapa ada pengalaman beli online?O.k ke K.O?

4 comments:

mutiArAhAty said...

OK. aku pon ekot trtarik dgn barng yg kau nk bli uw... jom kte bli sesame nk? law nk bli on9 pon ok..jom cari pngalaman~

safiah sokher said...

Oh ye?Kalau jumpa aku inform ok.

CIK JATT said...

akak suka beli dress dari Poplook sebab dress dia jenis bukan yang melekat-lekat tu. try g usha tgk

safiah sokher said...

TQ Cik Jatt :)