27.8.12

Doodle pertama aku.Yeayyyy

Peace Be Upon You :)



Caption doodle : *Sila baca dengan nada cute dan gedik OK.CUTE & GEDIK.AHAH*
Hello,saya Sapeah.Nampak tak tompok merah??Sebab saya malu.hihi.Kening saya terabur kan.Asal ada sudah la.hihi.Hidung saya?Ohhh mancung sangat,tu yang tak nampak tu.ahaksss.Mata saya bolat??Well,mana ada orang mata tiga segi.ahakssss.

Aku tau,sepatutnya aku pegang buku,study untuk trial ni.Anggap lah ini terapi tension.AHAH.Saja aku merayau youtube & cari tutorial buat doodle.Korang pun boleh cuba.Sumpah best dan lawak.Untuk doodle muslimah ni, (ehemmmm) haha aku amek masa sejam nak buat.1st time kot!Orang pro buat 6 min je,siap badan sekali.HAHAH.Takleh blah,bak cover kecacatan aku edit kat paint.

Pun boleh~~ Nak try?


Selamat mencuba ^^

6 comments:

Anonymous said...

x lawa! hahaha

safiah sokher said...

Haha.aku tau!

oRaNG_sEpi said...

haha, macam kau je piah :)

safiah sokher said...

Orang Sepi : Bukan la.Tu Sapeah.

amy mya said...

good luck trial :D

safiah sokher said...

Tq amy :)