25.5.12

Maaf

Peace Be Upon You

Dia dah minta maaf :) Bagus lah awak.Saya maafkan awak (Tapi kengkawan saya,saya tak sure lah)walaupun awak tinggi suara dengan saya camtu plus dengan "kau aku" awak tu depan kawan-kawan.Lagipun,saya pernah tinggi suara kat awak time mintak tukar jam and guna "wa lu" dalam blog ni.So,kita fair and square kan?

Awak kata,manusia ni perlu jaga lidah dan hati,Oleh itu,mari kita sesama menjaganya :) PEACE.

6 comments:

Eza Eda said...

xnk maaf kn!! never!!

Eza Eda said...

xnk maaf kn!! never!!

Eza Eda said...

xnk maaf kn!! never!!

safiah sokher said...

sedangkan Nabi maafkan umat.ehehhe

SimplySeoul said...

sy minta maaf kalau ada tekasar bahasa spjg jln2 d blog ni hehehe.

safiah sokher said...

SimplySeoul : haha.no biggie. ;) taklah,akk tak buat apa pun