24.5.12

Belog ini





 Peace Be Upon You gegirls and boboys

Aku ni dah berbelog sejak form 4.Aku suka sangat berbelog,belog nombor satu dalam hati,opps salah,nombor 1 ialah FB.Haha.Takde la,melalu benda sosial camni,aku boleh connect dengan dunia luar,share pendapat dan macam biasa,meluah perasaan :)

I mean,where else kan?Opp,tidak dilupakan,kawan-kawan yang memahami dna senantiasa ada disisi :) TQ yawn.

Dan sekarang aku rasa nak bunuh diri.Eh bukan,aku nak bunuh Safiah Sokher yang ada kat dunia maya ni.I think she might need a break.

Ni semua sebab aku rasa tak selamat kat sini.Aku tak boleh nak tulis tu,tulis ni.Kalau aku tulis kang ada yang terasa lah apa.Yang takleh blah,aku dilabel mulut jahat.Mari kita fikir,sebar gossip tu tak jahatkah?Then,ada yang making fun of what I wrote.Aku rasa seperti tak dihormati di negara fantasi yang aku create kat sini.Padahal,www.safiah1108.blogspot.com tu aku yang memerintah.Aku raja,permaisuri,putera dan puteri kat sini.Rasa nak buka blog lagi satu,and jadi anonymous,senang.Tapi I like it here .....

Para Hadirin Sekalian,
Saya minta maaf kalau apa yang aku tulis buat awak-awak rasa tak suka,rasa nyampah ataupun rasa terasa?

Apa apa pun,aku takkan stop blogging.atau buat blog lagi satu :) ahaks.Sebab aku rasa aku bukan jenis cepat patah dengan kata orang(acehceh).Lagipun,blog ni banyak cerita.Mungkin lebih banyak cerita dari diari aku.Diari aku hanya bercerita tentang satu perkara.[Perkara apakah?ada la :') ] Siapa baca diari aku mesti jemu.HAHA.Tapi kat sini lebih interesting kot.Tapi takleh se-best Hanis Zalikha. ;) But I'll post juicer stuff next time,Insyallah.Aku selalu janji cenggitu.HAHAHAHAHA

Akhirulkalam,apa yang saya post dan mungkin awak terasa,mungkin sebab awak yang bermasalah.Sorry to say. :)

2 comments:

Faza said...

sis, penat if nak laayn karenah semua..

just change ur url, blog name.. but don't delete ur blog. *as i did before.

safiah sokher said...

Takde la.Not gonna change a thing ^^