18.2.12

Sambutan Maulidur Rasul 1433H

Peace Be Upon You :)

Kan aku dah cakap.Aku suka berarak time Maulidur Rasul ^_^ So then,aku datang je sekolah walaupun cam tak senonoh je suruh student pakai baju kurung dengan kasut sekolah and tudung sekolah.(Oppssss cikgu jangan marah.ahakss) Terkezut aku,buat form lain tak ramai yang pakai camni.Majoriti pakai uniform sekolah je.Then aku cam mengeluh sikit,dah la malam sebelumnya puas aku cari baju yang matching dengan kasut&tudung sekolah.Akhirnya Umi aku yang pilih baju ni.Trimas Umi! <3 Tapi bila fikir balik,bagus jugak form 6 ni sebab support guideline baju yang sekolah tetapkan.Yang membanggakan,we all Johan banner paling lawa gitu and tempat ke-3 dalam perarakan gitu la.Mana taknya,time nampak cikgu je berselawat kuat habis.Haha.


Meskipun tak belajar,aku curik masa baca novel jap.Milkrun!

Aku suka gambar ni.Sebab sume tak pandang camera aku.Grrrrr.

Oleh itu,hari yang tak belajar memang kena dimanfaatkan habis-habisan untuk snap2.

Ini orang penting.Susi.Dia ni lah yang mengangkut dan menhantar aku pergi balik sekolah.Bagi duit minyak tanak pulak tu.Haishhh.

Ini Azmi.Player punya budak.Hahha.

*Cerita sampai sini je*

Adiossss.

6 comments:

SimplySeoul said...

faham perasaan ni. masa sekolah dulu pn rasa xbest bila kena pakai juga tudung sekolah dengan baju sukan. hehe.

safiah sokher said...

Haha.Tau takpe kan.Ape la.Takut student lagi lawa dari cikgu lettew

yarn liyarnalin said...

teringat zaman sekolah dulu time maulidur rasul. sama je mcm ni :)

Faza said...

student india x celebrate ptt laa kene amik gambar.. :D

sabry oppa said...

singgah sini bace entry....

wow! blog yg superb !

entry yang sangat cool~~

i follow you...

follow me back !

http://shaberry92.blogspot.com/ ( blog kpop)

http://sabryoppa.blogspot.com/ ( personal blog)

kalau boleh follow lah 22...

hehehehehe ^_^

nice to meet you...

selamat berblogging...

dan Maju Jaye....

safiah sokher said...

Kak Yarn :Memang sume akan mengalami benda ni.HAHA

Kak Faza : Hehe,tu la tolong jadi photographer sementara gitu~~

Sabry :Selamat berblogging ^^