17.6.11

Puas hati gue. :p


Peace Be Upon You.
Setelah seminggu hari persekolahan aku berlalu,dan tak dapek la aku meng-update belog dek kerana terlalu busy tahap hiperbola bila hari-hari ada homework sastera dan hari-hari jugak lah aku kena hang out library Alor Gajah dan balik lambat dan takde masa nak exercise mahupun bersms dengan awek-awek dan pakwe-pakwe aku.TENGOK!Betapa panjang nye bebelan aku tanpa noktah.

Dek kerana nak exercise jugak,aku tabah kan tenaga walaupun aku memang dah letih sangat.Untuk mengeluarkan peluh nan banyak sebaldi,aku amek keputusan pakai losyen mustajab hot spicy satu badan.Fuh,memang hot babe!Then tengah kayuh basikal ni boleh pulak budak kecik umur 6 tahun nak main langgar-langgar aku?At first aku boleh elak lagi then second time tu entah camne,break basikal aku tak makan pulak leh langgar budak tu!Basikal aku ni tinggi,kalau jatuh atas jalan tar tu konfem sakit.Calar tangan and lutut then.Jatuh saham o,jatuh saham!!Geram aku.Nak di marah budak pulak!Sudah nya aku mencarut dalam hati je la.Hehe.Oleh kerana terkenang kan losyen mustajab yang masih hangat,aku teruskan perjuangan kayuh basikal walaupun lutu menggeletar..Ish.Ish.Ish.

Sampai sekarang luka masih berdarah.Geram betul aku dengan budak kecik tu.Dah la jiran depan rumah den.Agaknya,time budak tu dah besar nanti,baya aku,agaknya dia still ingat tak tragedi ni?Hmmmmm.mari kita fikirkan.

Ingat kot sebab memori aku time umur 5 tahun masih kuat lagi kat fikiran aku.Antaranya,aku suka main anak patung,tapi time kecik-kecik panggil "bebear".Hihi.And lagi satu,kalau aku nak panggil orang tapi tak tau nama aku panggail "babi" je.Hahah.Gentle je.

K lah,malam ni aku update lagi.babai.

3 comments:

Faza Aloha said...

haha kecik2 u dh pandai ckp *abi :D

safiah sokher said...

tu la pasal,tak tau mana belajar ntah..

SHINeelany said...

hebat bahasa kau,memang sastera