12.6.11

Alya Maskuri,aku sekolah esok.

Peace Be Upon You ;)

Okay,esok aku sekolah.Tapi kengkawan aku ramai yang pergi sekolah esok sebab they all kat Universiti tak pun tanam anggur kat rumah.Huhuhu.


Ini Alya Maskuri.Awek ku sayang..Hari ni birthday dia.Happy Birhtday bebeh.Yeah even I'm not the first one to wish you but it doesn't mean that I forget you...Infact,I care deeply about you :-*


Kat U sana,jangan lupa aku ya. ;) Rindu nak posing gila-gila dengan kau.Main bajet gimnastik lah,main dukung-dukung lah..Aduyai.
Aku ingat lagi first time kita jumpa dalam dorm berjaya.Aku boleh main rebut loker??Tak matang betul aku.And ada pulak yang cakap aku ni kembar kau sebab muka lebih kurang.Ish ish ish.....and kita jadi besties sebab satu dorm and satu kelas.Plus,katil pun sama,beza kau katil atas aku katil bawah je.Hehe.Yang tak leh blah tu,akhir tahun f4 aku gaduh dengan kau.Tak matang betul aku...Entah camne bila form 5 ni aku boleh terlibat dalam Tongol's.Hahah.Seronok :)
Pejam celik-pejam celik dah SPM,pejam celik lagi dah keluar result.Alhamdulillah,geng kita dapat result ok.Wedot 7a,Mira 6a,Kerie 1a,Aku,kau,Leha and Nad dapat 3a.Ok lah tu.And finally,korang semua end up kat UITM,aku pergi form 6.Ehemm,aku doakan kita semua berjaya hingga pringkat Phd.Amin.Hehe.
Kat U tu jangan gaduh-gaduh ye dengan Kerie,Leha and Wedot.Kekal kan persahabatan tu sampai sem 6.Tapi tak semestinya tak kawan dengan orang lain.Aku harap sangat Tongol's berkawan sampai tua.Amin.
Lastly,jaga diri ya :) Iloveyou and ingat,pape masalah boleh datang kat aku.Aku kan kaunselor.HAHAHAAHHAAH

5 comments:

Anonymous said...

ouhhh , safiahh , begitu terharu . terima kasih piah . aku syg kau . tq tq tqsm . lau ade pape kau txt je aku k . tc yee , jgn gatal2 . hahaa

alya maskuri :)

Faza Aloha said...

i ader problem lor...
bleh juper u x cik kaunselor :P

safiah sokher said...

Alya,lebiu <3

Kak Faza:boleh jumpa bile2 je :D

aleen aiden said...

main dukung2?jatuh kang...hu3 :P

safiah sokher said...

mane ade,jgn risau la aleen aiden