5.5.11

Aku dah terpesong (Agaknya lah)

Peace Be Upon You

Tetibe je tadi aku tersedar.Aku dah terpesong habis.Bukan terpesong dalam agama tuuu.MMMMm ni hal hati dan perasaan aku. *Nak share lah.

Aku tengah minat sorang mamat ni.Aduyai~You see,sejak pertemuan dan per-text- an aku dengan dia,rajin aje aku view FB dia.(hehe).Adakah perbuatan aku ni stalker?Sama sekali bukan!haha.Dulu dia yang memula start text aku sekarang ni aku je yang start.Aku rasa dia dah hilang minat kat aku!Awwwwww.

Maksud aku terpesong disini ialah..dalam rules aku,aku akan biakan mamat tu contact aku dulu.Aku tak payah contact2 dia.(Actually rule tu tak penting sangat).Yang paling penting is,that guy cared deeply about me more than I do.And I thought I found him but I guess I was wrong.Tak boleh trust my insctint again after this.

Ala...tapi aku suka kat dia ni!Isk Isk Isk.

*aku baru je nangis pasal dia tadi.. :'(

3 comments:

ie said...

awwww... follow ur heart. but dun trust 100% okay?

SHINeelany said...

Nangis pasal A**** ?
heishh,apa nih? meh share nan aku

safiah sokher said...

ie : mmg tgh follow hati la ni.tapi org cakap ikut hati mati kan?

Lany : t aku cite ok :'(