23.2.11

Remember the night we...

Pic by google.TQ

Peace Be Upon You.
Well peeps,everyone have their own stories to tell and I got mine too :D

"Remember the night we stay up just laughing,smiling for hours at anything.We drove the night and crazy in love."

Hmmm ingat lagi tak?Time tu aku dan kau baru je kenal tau.Hehe.Kau kejut aku time subuh.Sanggup kau eh

"When the light go out,we'll be safe and sound.We take control of the world like we had it all,to hold on to and we'll be a dream..."

Time aku sensorang,kau selalu je ada.and vice versa.Awwwww

"Do you remember the night we made our dreaming,hoping of being someone big and we were so young and too crazy in love"

Aku paling suka time ni.Banyak betul harapan yang kita bina sesama.Cehhhh.Lawak sungguh.Aku suka kau.
Tapi.
Thing's change.
Aku tipu je.Post ni special untuk handphone Nokia aku yang dah season tu.Tak ko tau,asal aku main msg malam2,lama-lama je mula lah nak jem.Aiii bikin wa panas je.Nampaknya,tak lama lagi aku break up lah dengan Nokia.Sorry baby.
P/S:Terima kasih untuk follower yang dah mula folo aku.TQ.Muahhhh.And trimas jugak untuk yang sudi komen post aku..Muahhhhh.
And I janji I'll pay up to you.Sekarang tak boleh la sebab a lil busy.SORRY GUYS.I PROMISE I'LL PAY UP OKAYYYYYYY
P/S: Heyyy suka tak lagu baru kat belog ni?

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

EHEE..HENPON NOKIA NIS PON DAH SEASON.BETERI ASIK NAK MAMPOS JEE.HUH

SHINeelany said...

BS : aku suka lagu ni.tahniah.menepati citarasa aku.kekeke

U : sian nokia kau tu.tulah.before this tanak break.skg nak break,nanti dia nanges baru kau tau.

She is f.A.z.A said...

beb,jom berhijrah dr nokia pada bb :P

safiah sokher said...

NisaHT: meh la tuka hp kan?

Lany : tlg la belikan aku hp baru

Faza : hmmm byk duit t,insyallah sy berhijrah