6.2.11

F.R.I.E.N.D.S

Gambar hiasan.Hehe.Love u olsss.Tapi bg gambar u yang takde kat sini doesn't mean aku tak syg korang!Tau.Jangan touching to the heart pulak.hihi.

Peace Be Upon You :D

Ehemmm Alhamdulillah The Battle of Bitches War (between me and FLQ and plus,she's the real Biotchh not me,Ouh,I finally admit that!) dah tamat.Syukur Alhamdulillah.And now I realize something.Safiah dah tak perlu baik2 atau berkawan-kawan dengan orang yang tak hargai Safiah.Dan orang yg tak sayang dan tak ikhlas kawan dengan Safiah pun selama ni.

Dan Alhamdulillah saya hidup dalam dunia yang ramai kawan,sentiasa beri sokongan kat saya (walaupun benda jahat2.Hahha.),sudi menghulurkan bantuan time saya susah,dan yang paling penting sayang,hormat dan ikhlas berkawan dengan safiah. :D

Bukti they all sayang,ikhlas dan hormat dengan saya.

Bukti 1.
Time tu Minggu Kerjaya 2010 peringkat sekolah.Guru Kaunseling saya,Cikgu Nina buat bermacam contest cth Sketsa,Melukis Poster dll.So,Saya sebagai Pengerusi PRS bagi sekolah tersebut,saya kena pastikan SETIAP kelas mesti hantar wakil.Agak susah la job tu.Hehe.Then saya suruh Selena Gomez (bukan nama sebenar),dia ni mmg terer habis bab melukis ni.So saya suruh dia masuk bagi wakil kelas saya.Tapi oleh kerna ada masalah teknikal,dia tak buat poster tu...Saya dengan hati yang kecewa,menangis "wu wu wu" macam budak kecik dalam dorm!

HEROIN: Heroin yang paling ketara disini ialah LANY ZUBIR!!!Sebab pada malam tersebut,(*esok tarikh tutup contest) dia stay up dengan saya sampai pukul 2 pagi lukis poster tu.Ehem,walaupun tidak menang,namun saya rasa terhutang budi dengan Lany.Muahhh Lany!

Bukti 2
Time tu saya Ketua PRS Junior kat sekolah.Then junior kena buat Hari Ramah Mesra dengan Senior tapi plan semua junior yang buat.Al-maklum la saya takde pengalaman dalam hal-hal ini.Tapi saya buat slow-slow.Setiap hari tengok perkembangan anak-anak PRS saya and etc.And selalu la bertanya dengan senior dan Cikgu Nina.Dan kekadang juga kena "ehem" balik dengan cikgu sebab saya selalu memberi persoalan dan permasalahan kat cikgu,HAHAH.Akhirnya,majlis itu berjalan dengan sungguh tidak smooth sekali.HHAHA.Meskipun cara saya handle agak kabut kelam,namun kami tetap juga berasa seronok sekali! :d

HERO DAN HEROIN: Tiada hero dan heroin yang ketara cuma rasa sangat terharu bila ramai bagi text kat aku yang berbunyi "TQ Safiah,Best tau tadi,Sayang kau".Tengok!Time tu akk rasa cam terharu sesgt.Pada pendapat aku,dorang yang lebih banyak buat kerja.Aku ni tolong sikit2 je.Kalau dowg takde,maka memang tak ada la Hari Ramah Mesra tu!

Bukti 3
Masa Birthday saya.Saya dah pesan awal-awal kat budak dorm "Time birthday aku jangan buat benda merepek-repek.Baling telur la ape la,aku tak nak tau".Then dowang tak buat pape pun.Sume wish je,Tu makna nya dorang paham dan respect kehendak saya.SAYANG LA U OLLS

HEROIN : Budak dorm Mesra.TQ la sebaba tak buat benda merepek kat aku.Cam ni la aku sayang.

Rasanya,3 bukti dah cukup kot.Saya akhirkan dengan Al Fatihah.Amin.

3 comments:

Biela Sapine said...

Saya sayang awak jugak, boleh ? Hahaha
Tetiba je

SHINeelany said...

situasi 1 : samasama ;).the SELENA GOMEZ tu memang nak kena!

situasi 2 : haha..terlampau ramai hero,heroin agaknya.

situasi 3 : itu astu hal.lagi satu kitorang takut kau merajuk =) .gila menakutkan bila kau tanak tegur kitorang suma

Adlina Azalee said...

Mcm amana dgn saya? :)