16.2.11

Everybody need inspiration

Peace Be Upon You

I love Yuna.(and that doesn't mean I'm a lesbo.LOL)I mean,siapa tak suka Yuna?Duh!I adore her style,her music.I wanna be like her.Yuna's klon maybe.But that is kinda impossible lah because aku gemok.Real gemok.Safiah is gemok.Hehe.

Aku selalu jenguk blog Yuna.Evendoe aku tau dia takkan update lagi dah.Tapi atleast I'm still hoping she WILL update something soon.Amin. *atau Yuna dah ada blog lain?ish ish.

Okay let's talk about our inspiration.My inspiration.(I promise it would the juice-iest one :D or not?)
Bila kita nak buat something,mesti kita nak satu inspirasi sebagai contoh : nak cipta lagu.
Kita perlukan something utk dijadikan inspirasi.Like a source of an idea kan?It can be anything.A person,an animal or food?

But as for me,aku selalu dapat inspirasi dari someone.Dalam semua aspek,berlainan idola.

Dan kita jugak mengharapkan idola kita perfect.Kan?

*Entri tergantung.Sebab aku nak u olss fikir sendiri.HAHA.
*O,mana inspirasi aku ni!!!!!!!!!!!

5 comments:

She is f.A.z.A said...

i pon suker Yuna..
i ader wat enrty pasal die menang shout award :)

p.s: i tgh pening skrg pk saper inspirasi u..haha

Anisa Hang Tuah said...

semua suka yuna
baguss
(:

micky eyqa said...

nice entri.
:)

safiah sokher said...

Faza : Hihi tak pyh pk la u.hahah.Soon I'll read entri pasal Yuna kat blog u ok

Nisa HT : TQ.

Micky Eyqa : TQ

Afifa Najwa said...

Aku pun minat YUNAlis zarai ni !!!

p/s:yuna biasanye update kat tumblr aje. tak silap aku lahh...