20.12.10

Cukup 9 A!

Peace Be Upon

Assalamulaikum,perhatian kepada semua pembaca,disini ada satu pengumuman,Saya,Safiah Sokher dari kelas 5 Vokasional Fesyen 2,SMV ERT Setapak dengan penuh dukacita+sukacita nak bagitau yang SAYA DAPAT 9A for SPM ni.Amin.

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi,saya rasa terharu sebab hari ni last saya pakai baju sekolah accept kalau saya amek F6.Tapi,TAK MAU LAH amek F6.Tengok lah buku Tamadun Dunia dia tuh.Ish Ish.Lepas ni saya pasti bakal wajib rindu semua orang termasuk lah acik-acik cleaner kat sekolah yang baik hati,acik demam(acik kantin sekolah aku,asal org bagi duit besar sikit je nanti dia mengeluh pastu dia cakap "adoi demam,demam"),Semua guru-guru yang yang tak ingat nama aku tapi dia tahu nama bapak aku je (ish),Junior batch 2010,My PRS,Cikgu Nina,Mesrarian,Tongol's,Bebudak Dorm Berjaya(2009),eh,semua lah aku ingat accept lau aku koma.Ha-ha.

Enough la cerita pasal ni.Bukan apa,takut air mata melele je.Aku sayang kat they all ni walaupun masa 1st day masuk SMV ERT S tu rasa macam dekat "ehem" je.Dah la rules yang "ehem" tu,dengan warden yang "ehem" tu,uit macam-macam lah.

Memori Best
adoi,nak aku elobrate ke?Gile ko nak baca kang.Yang penting,semua kerja jahat aku tu semua kenangan manis.Plus,adoi,bebudak PRS aku lagi.Sayang you all.Tanpa you all,siapa lah aku.haha.Ha,lelagi time spot-cek.Handphone tak kantoi.<---nada riak.ahha.

Memori tak best
H.I.S.T.E.R.I.A haha.amek ko.Eh,tak la,time ni best jugak ape.ahhaha.Time tu la bukan main femes lagi sekolah aku kat dada-dada akhbar tau.harap bersabar je la pihak atasan mengatasi masalah kan?Lagi best semua orang fly asrama.Yes yes yes.

Gambar?
Hmmm malas la nak pergi cucuk pendrive.Biar kan lah gambar-gambar we all jadi memori dalam kepala aku.

VERTION's
I'm goin to miss all of you.Aku nak doakan untuk kawan-kawan aku agar berjaya di masa hadapan,berjaya di dunia dan di akhirat and minta-minta lah takde yang culture shock.Amin.

Pasangan.
I'm just following the flow. :papai.

NOTE:Kepada member-member ERT yang dah sampai kat sini,You all ingat tau,FORGET ME NOT because I will always remmeber you all!Rajin-rajin tegur kat FB and jangan lupa text (jgn la kedekut kredit sangat).Aku tak kisah la you all celcom ke,Digi ke,nak message tu,txt je.And,jangan lupa wish B'day aku tau.Hmm nanti kalau aku sedih nak ngadu kat sape ek??Adoyai,dah setat nangis.Sob Sob :'(

4 comments:

J.hanini.J said...

hai.hmm ya i know im not one of ur ERT memmber.. but hey tis is sgt2 SEDIH wit d background music lg..wish u all the best safiah sokher.. btw, khairul raus? sounds familiar ;9

Anisa Hang Tuah said...

yeee
tahniah

zaman sekolah adalah zaman paling best
(:

nis rase cm nak sarung balik uniform skola

eyma hashim said...

safiah -_-'

safiah sokher said...

Jah Hanini : oit,ko.Tq for dropping by,Khairul Raus,ko knl lah..Budak Aspura..

Kak Nisa:Ha,pergi la sarung balik uniform skola kat fitting room Kamdar.hahah

Eyma : Eyma,aku phm perasaan mu -,-'