19.12.10

Sejarah

Peace Be Upon You

Okay.Ada la request dari oghang ni dan dia minta ID dirahsiakan.Dia nak tau sejarah bercouple aku.Hish,bodoh tol.Ha,hari isnin ni aku delete post ni tau,sebab tak berguna lansung post ni and this would be the funniest,silly-est and i hate this entry.Forever.

1.Cik Ali(bukan nama sebeno)
Okay,aku tak tau la aku ni kapel ke dgn dia,tapi memang ada perasaan suka-suka gitu.Pergi rehat sesama,balik sekolah pun dia hantar aku sampai ke pago.Aku ingat dulu markah Math aku turun gile and aku nangis (alah,gedik betul) then dia datang la.apa korang panggil?Pujuk?Ha,acceptable lah.Dah la siap bagi cincin pulaknya.ishish.Cincin tu kalau tak silap,bentuk bulat and batu bunga-bunga.HAHA.Oh,time ni aku darjah 5 ke 6 entah.Hahah.Kan aku dah cakap,bodoh tol ada perasaan time tu.Definately puppy love.

2.Cik Abu (bukan nama sebeno)
Yang ni time Form 1.Entah macam mana boleh kenal.Ha,dia ni best.Haha.Sebab dia selalu top up kan aku.(eh,selalu ke?)Tapi time ni memain je.Last2,tak tahan nak berlakon konon suka kat dia,clash.habis cerita.

3.Cik Dinn (bukan nama sebeno)
Aku kenal time F2.Senior aku la suruh aku text dia.Aku time tu tengah kuciwa pun,pergi je la layan.Dah member-member tu,kapel time aku F3.Ha,ni aku kapel paling lama.Perasaan?Ha,sikit-sikit la.Then time aku F4 aku dapat tau dia ada awek pulak.Dah,clash.Senang?

4.Cik Bakar (bukan nama sebeno)
Haha,ni pun aku kapel time F3.ha,dia ni best sbb dia baik,caring giler weh.Hmm perasaan?sikit-sikit la tapi dengan dia la aku kapel paling kojap.Hmmm nak buek ape kan,dah caring sangat sampai rimas (sikit) and dia pernah tipu aku,amek kau,aku mintak clash. :p

Yeay.Crush.Ade ade.Ni aku crush dari F2 tau sampai ler sekarang.Ha-Ha.
Tapi tu la.Meh nak kongsi prinsip sket "kita boleh minat sesape yang kita minat,tapi jangan la taruk harapan yang tinggi kat orang tu" ok?

Soalan:ko tak sedih ke org len dah kapel kau belum?
Jawapan:Tak.Sebab single is heaven doe.Plus,I got plenty of friends to cheer me and ofcourse la Khairul ada.Apa nak sedih?And Family,they all pun aku tak terlayan.BF cmne pulak?

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

yeahh
single is heaven dear
(

Nur Ailani binti Zubir said...

playgirl :)

safiah sokher said...

Yaeay Kak Nisa menyokong!

Lany:selambek je kau