17.2.13

Cinta Hati ku yang Masih Aku Cinta

Peace Be Upon You 


Baru-baru ni aku dikejutkan dengan berita Shila Amzah dan Sharnaaz Ahmad dah memutuskan hubungan mereka.Aku pun turut sedih jugak la sebab aku memang minat sangat dekat Shila.Punca putus sebab tak dapat restu ibu bapa kot or tak tau lah sebab lain kan.

Masa dapat berita mereka ni bercinta aku rasa macam sweet and nice je.Lagi nice bila Shila mula berhijrah untuk bertudung. :) Even though orang cakap Sharnaaz ni hot-tempered and kononnya tak sesuai la dengan Shila yang lembut ni.Tapi aku rasa ok je,sebab api lawan dengan air kan? 

Aku bukan wartawan nak cakap lebih-lebih.Is just that,for me 


Aku sentiasa percaya ayat ni atau dengan erti kata lain,ada jodoh tak kemana.

Seorang lelaki soleh pernah cakap dengan aku,kalau kita sayang seseorang tu all we need to do is Doa.

Motip entri ini??

Entah.

Oh ye,title entry ni ialah lagu baru Shila Amzah.Nak dengar?Klik tajuk lagu dibawah ^_^



6 comments:

Nurul Ainaa said...

all we need to do is Doa. ye, saya akan sentiasa dpa yang terbaik untuk dia =) *kesat air mata*

Eza Eda said...

Syok arh~ Ingat aku x taw?? Aku de bnde nk cte at kau ni! Tp npe kau BZ sgt??

safiah sokher said...

Ainaa : Mudah mudahan Allah perkenankan :) Amiin

safiah sokher said...

Ida : Haha citer pasal ape????

Eza Eda said...

Semut n macm2 !

safiah sokher said...

hamboi.t cerita la