27.10.12

Selesai jugak.

Peace Be Upon You :)


 Selamat Hari Raya Aidiladha saya ucapkan untuk semua.Hati-hati memandu.Untuk budak-budak kecik dan bapak budak kecik,jangan beria sangat main mercun ye.Especially calon-calon SPM dan STPM yang exam nak dekat nih.PEACE.

Dikesempatan ini,saya nak minta maaf bebanyak sebab lambat follow oreng-oreng yang follow saya untuk segmen "follow sampai lebam".Ya,saya pun lebam mengreply dan memfollow anda semua.Trimas trimas trimas :')

Now,who miss me!?? *Okay perasan* Untuk masa sekarang,tak dapat la nak story mory meskipun banyak benda nak di share kan nih.Peperiksaan STPM saya memang really near the corner.Bak kata aku,kalau jalan-jalan naik basikal tu lagi seinci je nak sampai tembok.Kalau aku bijak,sempat la aku membelok.Kalau aku sengal,aku langgar tembok sampai lebam.Haih.Begitulah kehidupan :) Ada pasang surut.Kalau kita tau camne nak survive,In sya Allah kita akan bahagia ^^

Itu sahaja.



Heliza Helmi comei.Saya suka minum coolblog. (Y)