14.9.12

Gegirls time :)

Peace Be Upon You :)

Akhirnya!Aku dah lama nak update benda alah ni tapi asyik tak boleh nak upload gambar je.Sudahnye aku upload satu-satu gambar serupa kura-kuar -__-"

Apa yang nak aku ceritakan ni pasal masa yang aku luang dengan girlfriends Melaka saya.Ahaksss.Ya,kami spend time 3 hari berturut-turut.Terasa sayang pula disitu.Awwwww.ahha *bajet sweet la*

Boleh jadi ni entri bergambar.hmmmmm

Ila ni bukan blur.Saje je tu.

Mai la minum.Apa?Puasa?Tak pat la.huhu
ila-wani-ezaeda-peah

Ini Adam.Bukan Aaron Aziz.

3 gambar atas ni kami celebrate bday Ila yang jatuh pada 5 September.Aku wish awal seminit.Haha.Tapi bukan orang 1st jugak.Agak dah!Taktau la kenapa kepsi jadi pilihan mungkin sebab dekat dengan sekolah???Alor Gajah la katakan...Erghhh sumpah kenyang bila makan kepsi tu dengan air gas.Tetiba dapat idea gilo pergi Tampin makan ABC plak.Para pembaca jangan risau,dari AG nak ke Tampin tu 15min je.

Control ayu.Hmmmmm tak ayu lansung.Layu ade la.


Jadi,Inilah kami di Tampin.Buat Havoc je.Patutnya nak snap depan board ABC tu tapi segan sebab makcik-pakcik pandang.

Fokus buat pokodot Ila and Ezaeda nih.Nak tanak kena jugak kalau tak,buruk la ghoman eh.

Paling lazat.erk.

Kali ni menjadi!Yesssss.Wani excited nak ngangkat.

Saya buat ni!Saya yang buat!

Test la konon.

Then kami spend time buat apam pokodot sama-sama pulak di rumah aku sempana Jamuan Raya kat sekolah.Alah,senang je!Yang takleh blah memula resipi tak berapa menjadi.Cer refer gambar apam yang kembang bak pipi montel tu.Hahah.Bila tak puas hati,buat adunan lain pulak.Alhamdulillah menjadi.

Tak dapat aku menafikan tu saat best kat sini.TQ ye kawan-kawan :)

Selain dari anugerah pancaindera yang Allah beri dan diberi peluang untuk hirup oksigen di dunia,kawan-kawan juga antara anugerah Allah paling hebat.Jadi,hargai la kawan disekeliling anda ^^

P/S:Pelik kenapa ada sorang lelaki,dia tu bodyguard kami.

6 comments:

mutiArAhAty said...

yeah!! saya ade dlm tu!!!

safiah sokher said...

Aiceppppppp suka lettew

Apple Pie said...

ko dgn kawan2 ko comel :D

safiah sokher said...

Bodek la ko.dah la pakai DP aku

SimplySeoul said...

1 guy among the roses. hehe. looks yummy tho. mesti kurang stress kalau masak2 dgn kawan. kalau masak sorang, muka mesti serius.

safiah sokher said...

It is yummy.But I'm thinking to improve it.

Yup.masak dgn kawan2 mmg best!