4.6.12

Giveaway pelajar form 6 2012

Peace Be Upon You bebeh

Walaupun aku dah berjanji dengan muka suci ku ini nak puasa blog,Fb dan twitter but I just couldn't help it!Sahaja aku curi masa online jap.Huahauauah.And I found this interesting link.

Giveaway pelajar form 6 dari belog Nelly. I found her on Forum Lepasan SPM kat Facebook :)

Aku suka participate dalam contest2 bagai ni.Lagi-lagi benda ni dianjurkan oleh bebudak form 6 sendiri.Kita harus support.Jyeahhhh.Oleh itu,aku pun suka nak tag kawan form 6 aku jugakkkkkkkk.Eh,korang yang tak ditag pun feel free to join sebab the more,the meriah :)


*Ni gambar pepagi masa nak daftar form 6 kat SMK Seri Ampang,KL.Tapi sekarang aku dah pindah kat SMK Dato' Haji Talib Karim,Melaka.Dua2 sekolah pun seronok je ^^ Memula masuk form 6 I was like "TAKMAUTAKMAU" tapi lelama rasa nak sekolah je.ehhe

*Ini bukti kesahihan saya mengelike Nelly.Ahaksss.Lebiu <3

Akhir kata,Nelly,Dila,Hajar and Nana,Pilih la aku jadi pemenang mu <3

2 comments:

Nelly The Strange said...

Tq sudi join !!
good luck ...

cute lah ! ^_^

safiah sokher said...

Haruslah join.Sesama form 6

Thanx ^_~