29.5.12

Kelas tambahan dan aku tak sihat!

Peace Be Upon You

Kengkawan semua.Seperti yang anda semua maklum,dimana ada cuti disitu ada kelas tambahan bagi kelas-kelas peperiksaan.Oleh itu,aku dan kengkawan dengan semanagat pertiwinya datang ke kelas tambahan. :)

Lawak.Malam sebelum tu,aku text kengkawan tanya kelas pukul berapa.Then ada yang reply pukul 8.Aku dengan baik hati pun post dekat FB cakap pukul 8.Walhal aku tahu jadual kata kelas start 10.30 pagi.Aku anggap mungkin cikgu dah tukar waktu kot... Then kami datang pukul 8.

*Fiza,aku and Azmi
Rupanya aku salah!Kelas memang ikut jadual pukul 10.30.Cikgu datang pukul 8 (sebab cikgu pun dapat inform pukul 8 jugak) tapi student yang ada berapa kerat je.HAHAAH.Then cikgu merajuk,balik.So,ini lah muka bosan tunggu cikgu sampai 10.30pagi.hmmmmm.Then pukul 10 barulah ramai yang datang.Itupun 12/31 je.Mana yang lain?Pemboseh!

*Pemboseh itu makna nya pemalas.Perkataan ni saya belajar ketika saya menuntut di sekolah N9 :)

Kelas yang "sangat seronok" sampai buat aku nak terjun banggunan.Dah la tengah sakit mata!

*Ila,Wani dan aku
Tengok baik2,mata aku memang merah tu sambil makan jagung bersusu.Seram giler aku tengok jagung campur susu.Manis nak mampus.Tak elok makan selalu,walaupun sedap.

*Wani,Fiza,aku dan Ila
Ni semua gara-gara nak teman Fiza tunggu bus.Well,kami semua pengguna motor.HAHA.
Kejap,aku lesen lembu lagi.PEACE KBS.Janji aku kat kau tahun lepas nak lunas P secepat mungkin tapi ternyata aku pemalas dan takde semangat lagi.AHHA.

Doakan mata saya sihat pembaca semua.Lebiu olss <3

6 comments:

Rara Nasiha said...

hamboi sampai nak terjun bangunan tu. jangan jangan. hehe :)

safiah sokher said...

haha.relaks lah/ :)

SHINeelany said...

Lesen lembu kau tu ada tempohnya .kang tak pepasal kena start balik ambek Lembu tu.haha .
Saya contoh yang baik,lunaskan segala yang boleh.saya lembu sudah,Penguin pun sudah.tinggal sah 2013 ni saja lalala

Kau text aku mengadu pasal sakit matakan,sorry tak reply smpi skrg kredit tk menopup :D heww heww maaf ya KBS

safiah sokher said...

Lesen Lembu 2 tahun.Hehe.Nanti aku buat la Penguin pulak.haha

Oh,takde kredit kah.Ingatkan kenapa la tak reply.sob sob.Its okay :)

Nurul Ainaa said...

haa terjun bangunan tuh cepat!

safiah sokher said...

eh rileks la.Nak hidup lagi!! ahha