8.2.12

Random

Peace Be Upon.

Aku minat lagu ni.First dengar kat dalam cerita Nada Cinta.Huh,time tu dalam bulan Oct 2011.Tu kan time aku berkrisis.Memang macam ketepek kat muka.
Then 2nd time dengar kat Vanila Coklat.Boleh pulak time tu aku tengah buat homework depan TV,tapi aku buat dek je TV tu.Keluar lagu ni terus stop,tak tengok TV cuma aku menghayati bait-bait lirik tu.
For sure,memang aku teringat kan someone.



Selamat Bergembira.

P/S:Cinta pada bunga,bunga akan layu
Cinta pada manusia,manusia akan mati
Tapi cinta pada Allah dan Rasul kekal abadi :)

3 comments:

Faza said...

wahh jiwang sedunia kah??

Natasya Naslin said...

yup =) best jgk lagu neh..

safiah sokher said...

Faza:hehe jiwang le kak.Heheheh :D

Natasya: Kan...Tak lama glemer la lagu ni