10.2.12

Lost

PBUY.

Aku dah lost la sekarang.Bukan sebab aku takde someone nak luahkan rasa.Sebab dah terlalu ramai yang amek berat,and konklusinya,they talked too much.

Aku dah rasa lonely balik. :'(

Aku ingin lari selajunya
Biar aku jatuh
Biar terluka,biar berdarah

Aku ingin jerit sekuatnya
Biar tekak ku sakit
Biar aku bisu,aku senyap

Aku ingin tidur selamanya
Biar aku dikecualikan dari hidup
Biar aku terus sendiri

Aku juga mahu mendalami Agama
Biar aku boleh kembali ke pangkal jalan
Insyallah.

Aku perlukan petunjuk
Menunjukkan aku ke jalan lurus
Lepaskan segala keinginan ku
Dahulu kan keperluan yang aku butuh

3 comments:

Nelly The Strange said...

insyaAllah ada . :)

SHINeelany said...

tidur je senang citer :) haha
tapi dlm kes kau , buatlah seni banyak2 :D hahahahhahahaha STPM <3

safiah sokher said...

Nelly : Trimas.Amin :)

Lany: Hmmmmmm mana boleh tdo kat sekolah :(