2.12.11

Spongebabe.

Peace Be Upon You
Semua orang ada backbone.Well I got one to.The one that I count on when I'm lost :') and I'll berusaha to be there for her when she need me.

Ini Ailani.Spongebob eh,spongebabe saya.Ehehe.Tau kenapa?Biar gambar yang jelaskan.


Ya itulah dia.Sekarang dia di Uni.Meskipun busy,hari-hari text.Even a goodmorning/night wishes.

Sebenarnya.Haih,aku rindu nak jumpa dia ni.Lama giler kot tak jumpa,last meeting october.Tu pun berapa jam but afterall it's worth it.She is taller and prettier now.Nak ngorat?Tak boleh.Lany ni high taste.HAHAHA.

Lany,jaga diri baik-baik di negeri orang.Free kita jumpa.Oh ya,kita kan nak bervacation berdua (Plus,Amer as body guard?) Belajar bagus-bagus.Jangan sia-siakan peluang yang ada.Tetiba aku teringat rupa kau time dapat result yang tak memuaskan hati.haihhhh kiutnyeeee.Haha. :p

So,who's the spongebob of your life?

5 comments:

alien said...

tapi aku lagi suke patrik..
dia bengong2 pun idea dia bernas
hahaha

safiah sokher said...

Aku lah patrik tu.HAHAHA

alien said...

hai patrik star!!
hahaha

SHINeelany said...

kau pooh lah piah

safiah sokher said...

silap la alien,aku pooh.Haha.TQ Lany