24.10.11

Kenangan



Peace Be Upon You

Dia.
Dulu dia pernah post lagu ni kat wall aku.
Dia kata,kalau dia tengah kecewa dia prefer dengar lagu ni.
So,makna nya time tu dia tengah kecewa dengan aku la.
Oh,aku paham. :'(

Lepas tu bila dah baik balik.
Aku rasa bahagia giler.
Tak lama tu...
Dia post lagu ni lagi sekali
Tak ingat kes apa time tu.
So aku cakap "perlu ke post lagu tu?"
Then dia kata,dia minta maaf.Lepas tu dia delete balik

Aku banyak buat dia sakit hati.
Sekarang.
Dia bukan aku punya lagi.

Semua orang mengharapkan sebuah ending yang baik.
Aku pun........
Maybe ni yang tersurat.

Jaga diri baik-baik awak.

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

semuanya tinggal kenangan

nelly said...

aish !! sedihnya .. :(

Nurul Ainaa said...

SobsSobs~ Chill ye sys :)

safiah sokher said...

:'(

SHINeelany said...

Is that him ??
urmmmm ... maybe aku cam KEJAM tp takyah nak nangis,sedih2 lah pasal lelaki..belum masanya lagi !