28.8.11

Selamat Hari Raya :)

Peace Be Upon You :)

Ya,hanya beberapa hari nak beraya sakan kan.Heh.Amacam?Baju raya dah beli?Kasut raya?Ke pakai yang lama aje?Elok la tu tak membazir kan.Bila aku pikir pasal baju raya,baru aku perasan,baju raya aku ada 3,tiga-tiga tu sama dengan adik aku,Safiana.Cis,apa kes.Takde satu pun baju baru yang tak sama dengan dia.Errrrr.Tapi takpela,kiut je adik beradik pakai baju sama time raya kan *Ayat nak sedapkan hati.


Oleh itu readers,Selamat Menyambut Hari Raya dan Selamat Hari Jadi,Malaysia!

Minta maaf kalau sepanjang perkenalan kita di alam maya ini ada yang tersilap di mana-mana.Kot-kot dari segi perkataan nye,atau post yang menyakitkan hati.

Raya-raya jugak.Jangan lupa study ya untuk kawan-kawan yang masih belajar. :)

Tak nak cakap panjang lebar,I lebiu olls.

5 comments:

nurul ain said...

selamat hari raya . ehh , selamat hari kemerdekaan jugak :D

Anisa Hang Tuah said...

saffy,,

selamat hari raya

:)

nelly said...

Nelly The Strange nak ucap Selamat Hari Raya !!
:)

sifu im said...

selamat hari raya

nurfatiha blacky said...

selamat hari raya si cantek :)