25.4.11

Menyampah

Peace Be Upon You

Ehem.Harini.aku nak share something yang aku meyampah and do happen to me recently.& maybe berlaku kat korang jugak.Hehe


1/Niat murni nak blogwalking,nak online FB,line internet tetibe je cari pasal.

2/Kalau blogwalking tu page berat sgt la pulak.Hmmmmmm

3/Hmm kat tempat keje,aku dah kemas baju kat table depan,baju kat table belakang bersepah.Dah kemas table belakang,table depan PULAK bersepah.Hape la pergi bukak satu-satu baju pastu kau g campak tu apa kejadah?

4/TERbuat eye contact yang awkward dengan memana manusia.

5/notification kat FB. "***** commented on a photo of you" padahal gambar takde kena mengena.Lagi2 yang gambar "Top friend" lah,"rahsia bulan lahir" lah.Haish.

6/Semangat buka HBO/Star Movie tapi cerita tak best.

7/Nombor entah mana call tengah2 malam.Tak tau ke orang nak tido?

8/Bila nak beli seluar tapi saiz dah habis.T__T *kesian customer tu...

9/Hmmm kat tempat keje,ada customer Arab mintak aku bagi diskaun.Mana boleh.Fixed price.Ni bukan paso malam.Katanya muka aku macam golongan they all,so maybe aku ni boleh tolong they all dapat harga murah la..Ape kejadah?Ingat aku ni BOSS?Aku part time je pun~~~

10/Member kau kentut busuk.Lebih busuk dari kau.tak guna!

11/Aku nak berjimat duit tapi tak boleh sebab nampak makanan yang meng-ngiur-kan.

12/Bengang la kalau aku nak nyanyi lagu Demi Lovato ada orang kacau.grrr

13/Bengang jugak kalau aku tak dapat tiru suara Demi Lovato.

14/Bertambah bengang kalau aku tengah nyanyi lagu Demi Lovato they all cakap aku cakap sensorang.Aku tengah nyanyi lah!!~~~

15/Ha,nyampah jugak kalau nak g shopping promoter tu sibuk nak memfollow je.Relaks lah aku nak usya barang dulu.Aduyai.

16/Tengah jalan nak rush time,time tu la terpijak chew-gum.bengong.

17/set jam pukul 6.30 am,tapi 7.30am baru bangun.

18/Minum air 8 gelas pun rasa tak cukup.

19/Ha,ni.Tetiba je orang tu tuduh aku *tuuuuut* padahal takde niat pun.

20/Orang yang saje je nak buat aku rasa down.Bodoh.

21/Orang yang frame aku and me-nampak-kan aku ni cam pesalah.Bodoh kau.

22/Aku sendiri menyampah kalau aku sendiri guna perkataan tak enak.hehe.Excuse my language.

23/Orang cakap aku diet.Errrrrr.

24/Nak kuar lepak ngan kawan pun pening nak pakai baju apa.Hmmmm

25/Aku tak dapat beli majalah Ujang.Sebab?Takde sebab.

26/Aku senndiri buat azam baru tapi tak buat-buat jugak.

27/Setelah penat lelah mencari seseorang,bila dah jumpa,dia buat muka taik pulak,kalau bengang dengan orang lain jangan la buat muka taik kat aku.Terasa aku.*eh,tapi kekadang aku pun sama je.

28/Bila pakai perfume yang EDT.Sumpah tak kekal lama lah bau dia.Membazir je.

29/Orang pinjam duit tapi duit tu g beli rokok.ish.Benci

30/Orang ngisap rokok kiri dan kanan aku.Hmmm~~


Dah la.Apa kejadah aku list banyak2?Kang korang pulak naik menyampah.Hihi.Aku ni mansia biasa.Walau camne cool nye aku ni pun,still ada certain things yang aku menyampah.So,apa nak buat ni?Okay,kita sesama improve diri okay.Bye.

6 comments:

Nursya Mohamed Hariri said...

haha memang muke ko ade sket cam mix arab haha. (jeles ni)

safiah sokher said...

muahaha.iyeke?Ha ko pun same je cm customer arab tu.errr

SHINeelany said...

safiah pun nama cam arab arab sikit :D

hehe ^ ^

yang number satu baru b'laku kat aku TADI !!!

TAMBAH LAGI SATU,
message somebody tapi message tak sampai padahal takda warning dr maxis kata ada technical probs.HAHAHA,SIOT MAXIS!

safiah sokher said...

awww so gald someone understand.lagi2 yg no 1 tu!!

Btw,tambahan yg lag satu tu betul gak!Ape lah maxis

safiah sokher said...

*glad

safiana sokher said...

Elhhhhh.no komen