10.3.11

This is problem...

pics by google

Peace Be Upon You

I don't know where to start but OhMy I've been feeling so blue rite now.

Dulu I've post about Demi Lovato yang masuk rehab because of low self esteem problem.and I was like "Macam mana la boleh ada low self esteem padahal dia tu actressss kan?"
But now.aku rasa apa yang dia rasa.(just the different is I'm not an actresssssss)

The situation is..(easy enough to say there's a two side of this story)

last Feb,ada baju baru sampai.Baju tu LAWA sangat,warna oren.Then I decide to try it after my working hour.Since I'm a fat body type (Haha) I don't really know to try size L or XL.Pastu S said : "Ha,jangan perasan la awak tu L.Amek XL".I was like..WTH.Then bile aku try L,okay je.Tak ketat pun.Member aku cakap okay je.Then S tak cakap pape pun.Aku tunggu gak kot dia nak komen pape kan.Anyway,I'm going to buy XL jugak sebab I like it better.(aku suka baju yang loose)

The other side is...

We we're talking about seluar jeans kat ada-la-shop-tu.Then I said I wanted get the seluar tu jugak (because I heard cutting seluar tu besar and straight so sesuai la untuk aku) then N said this : Ohhh u cannot because u got big thigh.* I was okay with that because it is true(haha,kantoi). To make thing tak awkward so aku buat la kiut face aku and konon2 cam sedih.Seriusly i'm not taken with that.But then....
Ada la "perbincangan" tutt and they we're laughing about my body.WTF.
Sepatutnya aku tak terasa lah tapi cara diorang macam mocking tau tak.Ish.-,-

here people,I don't mind how fat I am.I'm not gonna spend my lifetime thinking about how fat I am and maybe it's the reason why I don't have any BF or getting married.LOL.No.I'm not like that.

But people started to talk.That's making me stress out.UGH.Geram nyeeeeeeeee.

Agaknya kalau aku kurus tetiba adakah orang akan impress dengan aku?

Ada hikmah disebalik kejadian Allah.Jangan memperlekeh kan orang.If I were ugly,so are u.TQ

1 comment:

She is f.A.z.A said...

babe,
saper kata kurus tu cantik dan sihat??

p.s: sayangi diri anda ok n just proud who u r :)