3.1.11

Safiah seorang yang bertuah dan malang juga kekadang

Peace Be Upon You
Meskipun tadi yeye je berjanji pada diri sendiri tak nak online,namun ceh! boleh percaya ke?Internet tu asyik panggil je.Ish -,-'

Tadi pergi amek test KPP(bagi yang tak tau,alaa test teori untuk lesen la.) gentle la aku cakap.Aku fail.Cis.Alah pun bagaimanawalau,aku tetap bangga la dengan markah aku. 39/50.Okay lah tu kan?Cuba kau bayang kan tu ialah markah paper 1 Sejarah?Hmm mau sujud syukur satu sekolah.Maklum la kan.Subjek sejarah ni kureng di minati dikalangan pelajar.Fuh,nasib baik la yang kena lulus sejarah tu bukan batch aku.Alhamdulillah.
Itulah dia berita malang pertama aku untuk tahun ni.

Tetapi.Untuk berita bertuah pula.

tadi tetiba je unknown number call.Aku dilamar.aww,so sweet.Ko patut tau lah betapa suka nya aku siap "YES YES YES" dalam hati.Aku dilamar kerja pada 5 Januari 2011.Alhamdulillah.Ni semua berkat doa kan.Terima Kasih.
ha,tengok la header baru.Cantik tak!Yeay.Thank you sesangat lah Zaty Anuar.Sayang lobeh pasni.Muah muah.

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

manisnye senyuman
(:

Nur Ailani binti Zubir said...

zaty bila nak buat untuk aku pulak?hahahaa