17.1.11

Banyak nyeh TAG!

Peace Be Upon You

Okayy dah agak lama la aku tak buka belog ni an,sampai bersawang.Hahah.Tengok ada 3 tag!

1/ Dari si Lany about BFF.and kalau u olls nak baca tag tu,Click here!

P/S:Thank very much Lany.Tapi oleh kerana aku takde BFF yang sesuai,so aku rasa aku tak payah buat lah :D

2/Dari Zaty Anuar about blog tercantik,comel dan kemas.

P/S: hmmm belog aku tak cantik,comel mahupun kemas so aku rasa tak nak la masuk contest ni.Thank you Zaty sbb invite :D

3/Dari Arikal Razali. (sedap kan nama dia?hihi) about contest Pic Hitam putih paling cool!Ha! yang ini aku nak masuk!hahahaahha.Sebab nmapak cam simple je.hihi.

2 comments:

Nur Ailani Zubir said...

haha,takpa.tak jumpa lagi tuh.dah jumpa buat.

apisv2 said...

gudluck;D