6.12.10

Terjumpa! awww

Peace B eUpon You no caption :p

Yawn,its been a long time I didn't do anything stupid!Oh,wait,I always been very stupid rite.Okay,no sigh -,-

This morning I went to jog-jog-jog yeah 1 round dah pancit.Fiueww.Buat malu je.Hihi.Then balik rumah,kemas-kemas sikit BUMM (tidur).Ha,amek kau tidur tahap tak hengat petang baru bangun.Ye la,kat hostel tak tidur,kat rumah balas dendam la!
Speaking of which,I miss hostel.Biggie timie!Especially Mesrarian and Tongol's.Aww,nati dah habis sekolah tak dapat nak menatap wajah kawan-kawan tersayang :(
opps,jangan lari tajuk!

drum rollss...

Just now nampak la kotak gambar lembu comel.Haha.Aku pun selongkar lah jumpa macam2.My prefect name tag and fokus utama ialah loves note.(aahhh)
loves note?
loves note?
loves note?
Siapa bagi?
Bila?
Kenapa dia bagi?
Apa kandungan nya?

Jawapan: ada la zaman dulu-dulu.Ala zaman budak perempuan kecil umur 14 tahun had a crush.Muah muahahaha.Apa ek,aku rasa u'all call it "skandal" ya?Okay lah acceptable!
Bila aku pegang je surat tu,aku teringat dulu aku baca perenggan pertama je aku dah menangis.Kenapa?Hmm was-was la nak bagitau.Kot-kot la si Dia datang singgah sini,Tak ke malu aku? :P
Tapi (ha-ha) tak boleh blah la boleh ada perasaan-g sayang menyayang dengan jantina berlawanan kan time tu.tak sangka aku dah besar sekarang :D.
tapi Honestly,aku rasa macam nak nyanyi je lagi Demi Lovato-Don't forget kat depan dia.Yelah,aku nak dia ingat aku sepanjang zaman macam yang dia pernah janji kat aku dulu.& I promise him the same thing.Somehow,I wanna turn back and felt that moment again.Wow,and i wrote a poem about it.Bluerrkkkk.
Apa pa pun,aku rasa tak macho lah aku nak tulis panjang-panjang pasal benda ni.Euww.I take all my words above back!I don't wanna turn back :p

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

miley comel

Afifa Najwa said...

wow,poem??
share2 lahh poem yg kau create tu.
huhu :)

safiah sokher said...

yea mmg miley comel kan?

safiah sokher said...

afifa:actually mmg aku nak taruk kat sini.tapi bile baca balik,jiwang gle.euwww.tak nak ah,malu.hiihhi