23.12.10

Sibling'sDayOut

Peace Be Upon You
Heehehe actually Sibling's Day Out ni hari isnin tori.Tapi sekarang baru terasa nak update.ngee.Yelah,dah nak setat kerja ni,Manager nak pekerja nya pakai kasut.Ding Ding disitu dapat idea nak beli kasut baru!!Wah Wah bukan main excited ni tau! Ha!Cantik tak!Aku boleh fall in love dengan kasut ni at first sight tau.At first,aku nak beli converse (kan 15 things to do before I die 15# is collect atleast 3 convesre shoes,so nak setat sekarang la) then pergi kedai Converse pun asyik teringat-ingat kasut putih pink ni je!Walaupun nampak cam ladies,tapi aku beli jugak! :p
Hmm konon nak beli jersey.haha.Eh,ye ke?Tapi aku rasa takat beli jersi yang nak pakai sendiri,kat rumah,beli yang RM10 je la kan.Tapi kalau nak beli untuk Si Dia,mahal sikit takpe.Ceh Ceh,sedap!
Kan aku dah cakap,yang berdua pasti ada yang ketiga!!
Ha,ni lah dia,Sokher-ian.They all ni my backcone tau.Tenkiu bebeh.

Ni kakak,Ha,tapi dia rendah sikit dari we all.Dalam family ni,lagi muda lagi tinggi (yang perempuan je la)Tapi oke la,comel kan?

Dalam banyak-banyak photo,Fiana suka yang ni sebab dia kata nampak kurus.Eleh,dah gumuk tu gumuk lah.:P

And malam tadi pun keluar pergi Danau Kota dengan Abang Ipin.Actually,bukan tau jalan pun,tapi tetiba aku teringat jalan pergi Danau Kota kan sama dengan jalan nak pergi sekolah aku..BONUS.Nak memantap kan lagi,aku pergi google maps.Tenkiu Google,takde kau,tak sampai la Danau Kota tu.ish ish.
Tengah best-best cuci mata,pikr nak bei tudung.RUPANYA,duit tertinggal.Sengal.Tapi nasib baik la korek-korek beg tu ada Rm10.ha,ni lah untungnya simpan duit sepah-sepah!Then beli la we all baju sehelai.Ingat kan murah,amek ko RM25 sehelai.Bukan apa,tempat-tempat gitu wujud jugak harga baju camtu.Yang paling penting kena lecture sket dengan abang."Apa lah be
li baju memahal".ahaha.Then round-round sampai Damansara.SYOK KOT.amek kau pukul 1 baru balik rumah.Hmmm tenkiu Abang Ipin.

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

bestnye jalan2
(:

safiah sokher said...

mesti laa.gile ke tak best.hahaha