16.12.10

Can I Have This Dance?


Peace Be Upon You

Hi readers!Have you check out my "15 things to do before I die" pages?And I think you should have it to.I get the inspiration to do the list from The Buried Life show.Haven't you watch it?Ahh,aku tabik springgg kat they all lah.Show ni realiti tau dimana 4 jejaka handsome,Ben,Duncan,Jonnie and Dave buat 100 thing to do list and walaubagaimanapun they all kena complete jugak list tu.Nak tau apa list they all.Click Here!and don't forget to watch them every Wed,(idk what time,tapi malam lah aroun 10?)Dekat 8TV.

Hmm I've been thinking about adding another 2 thing to do before I die.
16th.Have my own show like "the Miley and Mandy" show.harhara.Wanna be my partner?
17th.Dancing with my dream boy .Eh KEJAP,mana boleh la kan?Ye la accept if I've married the boy.Ah,acceptable lah.KahKahaKah

Okay,agak-agak kenapa aku taruk titlle "Can I Have This Dance"?Hmm alaa you all tak perasan ke aku dah tukar lagu Can I Have this Dance.Aku rasa enjoy la bila dengar lagu ni,harmoni je hati aku ni.Ye laa,tori aku tanya Lany,"suka tak lagu blog aku?" then she replied "nope,everytime aku pergi blog ko,aku kena pause lagu tu".Haaaa,thats why la aku tukar lagu yang sentimental dan relax sikit.Actually I've been thinking nak letak lagu Yuna Deeper Conversation or Rocket kan tapi aku tak tau nak cari lagu melayu kat mana lah.Ngee.

Siapa pernah dengar lagu Punk Rock Jalanan.Ha,ni abg Khairul la suruh dengar.Abg punya pasal,aku dengar je laa.Hmm okay lah,atleast suara baby comel tu memikat hati aku and the liriks very touching (a bit atau erti kata lain,JIWANGS)

And Paramore pulak,bila aku dengar lagu they all kan macam memahami aku je.Ish Ish.Okay la,takat ni je,kang aku bebel pasal musik fenin pulak you all baca.

Bye-Bye

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

paramore best
(:

eyma hashim said...

cite tu ape motif ?
best ke ?
menrik perhatian org lah utk tgok
heee :)

Nur Ailani binti Zubir said...

haha :)
lagu kali nih OKAY
aku dah tak pause :D .kekeke
tahniah sahabat <3

safiah sokher said...

Kak Anisa : Thank you for supporting Paramore.!!!
Eyma:Emm tak sur la motif apa,tapi macam BESt je
Lany:Yes Yes Yes.Tq Lany!!