16.6.10

Rabu with Lany Zubir :)






Peace Be Upon You ;)

Hari Rabu..


Aku,Lany&Zaty dah plan rabu KITA BERSAMA.Tp,takde rezeki,bedua jugak aku dengan Lany :)
WHY?
Zaty salah destinasi.Silap aku tak bagitau destinasinya.Sorry,aku &Lany pergi serbu TS,Zaty serbu KLCC.Ha,padan.ahahah

Papepun plan tetap berjalan,aku pun pergi la tengok movie.Karate Kid.Sumpah best.Bangga la Will Smith,anak dia berlakon eh.ahahah.Well Done Jaden Smith <---macam la dia baca blog aku.

Sebelum tgk movie tu,pergi la jalan-jalan.TBE-TBE.Lany nampak give shop KOREA.Happy la orang tua tu bershopping dekat situ.Yang happynya,dapat beli barang yang ada muka SHINEE.Tapi malang tak berbau,gambar ShinEE hilang.Takpe,takde rezeki la tu.

Lepas habis tu,pergi la melepat dekat cafe.Entah apa nama cafe tu.Asalkan,aku ada la di tempat kejadian kan??


Papepun lany,TQ sbb bawak aku jalan-jalan.Bak kata kau,aku suka jalan-jalan kan??
Zaty,lain kali insyaallah,kita dapat la Lepak :)

sleepy.BYE

1 comment:

nur ailani zubir said...

SHINee akuu ;(((((((((((
sedih!sedih!sedih!

humm,takpa..takpa..t aku g serbu kedai tu lg,nk beli t-shirt shinee and payung 2pm and poster snsd.hahahahahahahah.and belon suju.hahahahahaha.

ye piah,kau MMG suka berjln dan aku MMG suka lpk kat cafe jeh sbenanyer.:D.ngehngeh..

oke,oke,,zaty.next time tau..tau..