16.6.10

aku ni menyusahkan orang je.Minta maaf.

Peace Be Upon You

Please agree with my statement.Statement ni KHAS untuk Safiana

Rasanya aku ni tak patut dilahirkan kot.


Agaknya kenapa aku mengharap bia aku ni tak lahir pun.sebab takde lah aku menyusahkan orang lain,nak pk pasal aku.& kalau aku tak lahir,statement ni pun tak keluar.

Aku kekadang menyesal kenapa aku lahir.Dengan kehidupan yang kucar-kacir,otak yang lembab,buat baik kena pijak,buat jahat kena terajang.

Tapi,dah alang-alang aku lahir,aku tak nak pulak mati.Aku nak teruskan kehidupan.

dah la,aku tak tau nak cakap apa.Tapi yang pastinya,aku rasa aku tak patut lahir.menyusahkan orang je.

Minta maaf lah adik,akak tak ready nak jumpa sedara sendiri.Jahat tak aku agaknya?Dengan sedara sendiri tak leh get along,dengan kawan-kawan boleh pulak.Ya,Agaknya aku memang penting kan diri sendiri.

3 comments:

nur ailani zubir said...

bukan salah kaulah,piah
lgpun kaukn busy dgn homework..
smtme we need to be selfish,u know?

Makcik Sengal c(= said...

safiah just be your self,
kau tak selfish pn :)
dugaan hidup, :)

*iyekan je kata2 aku,pcya lah..

safiah sokher said...

oh,aku pk takde yang paham.Thanks kawan