27.12.09

membebel .baca tutup telinga

peace be upon you
erm,tadi aku pergi bersiar-siar kat Taman Tasik Ampang Hilir la,macam biasa,jogging tapi hari ni lain sikit sebab aku jog sampai 6 round.Selalu 2-3 je,hari ini semangat kuruskan badan ke?Eh,tak la,aku tak nak la jadi kurus.HAH.Bak kata abang aku,meskipun adik gemuk tapi adik still dalam hati abang.ahaha.Abang,kau fikir aku awek kau.tu pasal aku label dia abangang. *eh,aku tak label cam tu lah,saje wat lawak hari Ahad*
setelah sekian lama aku tak contact dengan abang,last thursday aku text dia,
"abg oi abg,kenapa lama tak contact ni?kat Canada eh?busy?"(aku rasa lebih kurang cam tu la)
selepas 15 minit,baru la reply.Then baru la message setelah sekian 3 minggu tak ada khabar berita.Risau jugak aku.Start hari tu,baru la happy sikit aku.At least know-ing he was alright,sihat dah cukup.

Semalam Esah janji nak msg,tapi aku hantar msg tak reply pun ;'( nak majok la.ngee.

agak-agak kenapa aku cakap pasal Esah and abang,macam biasa la rindu.

Lagi satu,aku teringat kat abangang lagi satu,nama dia Mohammad Hakim Kamaruddin.(aku tak tau la betul ke tak nama dia camtu)Yang ini aku ikhlas label dia abangang sebab berdasarkan yang aku baca kat blog kak Fara,he deserve label bangang tu.HAHAHA.Memang tak guna punya orang.Entah apa khabar dia sekarang,mungkin juga terlantar kat hospital sebab derhaka dengan aku&Kak Fara.(aku maafkan diri aku sebab doakan benda tak baik untuk orang,once only)

aik,kenapa aku teringat kat manusia bangang?Baik aku ingat manusia berguna dalam hidup aku kan?Aku rasa semua manusia baik dengan aku.

apa la nak buat hari ini ek?opss,kerja sekolah waiting.*mesti kau heran aku ada kerja sekolah,maklum la student STIDE*lalaaala*

nampaknya aku masih tak sedar diri,kerja sekolah melampoh.Byeeebyee

No comments: