9.6.13

hmmmm macam mana hati lelaki sebenarnye

Peace Be Upon You

Morning,good evening and nunite ahakss over plak.


Agak-agak kenapa tittle camnih?Well well west,setiap malam selasa aku dah tercongok depan tv.Kalau dulu sibok tengok Hannibal kat AXN now,dari pukul 9 aku tercongok tengok cerita "Kisah Cinta" kat TV3 lakonan Fazura dan Sam. Aku suka sangat dengan Fazura sejak aku tecik lagi.Lagi2 musim Gol&Gincu.Berapa kali aku tunggu dia kat futsal Sports Planet Ampang tu and tegur2 dia :") mesti fazura tak ingat aku T_T takpe la.Who am I?!

Jangan lari tajuk.Please la Peah.

Aku rasa cerita ni interesting sebab tak pernah tengok Fazura dengan Sam digandingkan.Terkilan I missed the first episode.Now episode berapa eh?Demmit.Ohh ye,sebelum tu please gugel sinopsis dulu ^_^ peace yoo

Now,aku nak sentuh watak Sam (Shah) 

You see eh,Shah ni dah ada tunang au.Almost get married pon. (Tak ingat la nama tunang dia,lantak la) tapi he is always busy with Lea (Fazura) solving their late parents death puzzle's.Tau la..tau parents tu penting sangat.Tapi tak mo la abaikan tunang tu.What I saw,his fiance selalu busy arrange wedding day dorang.cakes,dress,theme everything.Kalau dah busy sangat pun,HELLO!! Attention also dekat boys luar sana ehhhh no matter how busy you are,you can atleast tanya khabar,sent goodnight wishes, appreciate her,show the love before she kisses you goodbye.Jangan menyesal tak sudah plak. 

I knew one fine day,there's a feeling between Shah and Lea (tengok poster la.ayo)

Habis tu,tunang dia camne :( 

When he's away with Lea,he said he miss her.

When he's with his fiancee,he said sayang la,cinta la etc etc

There's always a man who tried to tell his awek/isteri lama that he loves them so much but end up with breaking up/divorce then he started new life with awek/isteri baru.Afterall he realize somethings else and ALL END UP WITH BROKEN HEART.
(Pengajaran dan drama2 melayu dan novels.HAHAHA)

Wow,I never realize that is just so sad of being a women.Even worst we are classified dalam kategori awek/isteri lama or baru?Mintak jauh.Nauzubillah T_T 

what is wrong meh?

sudah la beremosi.newaysss ni baru pertengahan cerita,tak tau ending dia camne :")

have a nice day.


P/S : Ehh kalau ending Shah tu kawen 2 orang aku okay gak kan,berpoligami tak dosa ape.

P/S2 :"bestnyee" jadi perempuan.

1 comment: