21.1.13

Temubual Esklusif.

Peace Be Upon You

Ini temubual eksklusif wartawan yang hack blog Safiah dan Safiah owner belog nih.Safiah dipaksa untuk menjawab isu dia sudah bertunang yang hangat di fesbuk account beliau Safiah Sokher.

Status yang menjadi perbualan di FB.Tolong la paham,13 likes je????? :p


Wartawan : Assalamualaikum,makin sihat dan berseri ye sekarang.hehe.Ada masa sekejap tak?Nak interview sket???

Safiah: Wa'salam.Boleh,sekejap je eh.Tapi nape awak hack belog saya?? *aku pulak tanye wartawan.haha*

Wartawan : Saya nak tanye berkenaan status Safiah yang agak-agak kabur sekarang.Boleh beri komen?

Safiah : *gelak comel* Oh,pasal tu ye.Nanti kalau semuanya dah official,saya akan beritahu semua lah ye :)

Wartawan : Jadi,awak sudah berpunya?Dengan siapa?

Safiah : Setakat ni lebih elok kalau saya rahsia kan dulu.Maaf ^^ lagipun saya beri penghormatan biar si dia yang announce hubungan kami.

Wartawan : Berahsia pulak,bila nak melansungkan majlis yang official tu??

Safiah : Cukup duit,jalan.hahaha

Wartawan : Dah tu,macam mana hubungan jarak jauh Safiah dengan artis youtube popular Justin Bieber???

Safiah : Secara terbuka,saya nak mintak maaf sgt2 kat Justin Bieber sebab tak memilih beliau sebagai teman hidup saya.Tapi,kita masih lagi boleh berkawan :)

Justin sedih selepas Safiah minta break face to face.
Tempat dating : Restoran Berputar Menara KL,Malaysia.

Wartawan : Macam mana dengan lagu Justin yang berjudul Heartache yang dituju kat awak.Ada komen???

Safiah : Maafkan saya.Selena Gomez jauh lebih hot dari saya.Awak pergi lah dekat dia.Tak payah nak heartache sangat lah :p dah kantoi sume dalam akhbar dan internet.

Justin dan Selena dating kat area Alor Gajah Sentral,Melaka.
Selena Gomez terminum air Coconut Shake basi.Harharhar

Wartawan : Ok,ni dah jauh menyimpang.Betul ke haritu awak balik Arab dan bertunang?

Safiah :No komen.Tengok jari la :)

muka bahagia ^^
Wartawan : Yakin ke awak boleh bersama dengan kekasih/tunang awak tu selamanya?

Safiah : Biar lah Allah yang menjawab segala persoaln itu :)

Wartawan : Betul yakin nih???

Safiah : Yer,Percayalah padaNya.Allah dah tetapkan segala perjalan hidup kita.Kami hanya berserah padaNya :))

Wartawan : Kata-kata terakhir?

Safiah : Respect hubungan kami,jangan kacau!

Wartawan : Baiklah,harap awak sentiasa bahagia dan kisah cinta awak berakhir dengan happy ending.In sya Allah :)

4 comments:

Atiqah Fadzil said...

HAHAHAHHAHAHAHAHA

Eza Eda said...

ye ke kne hack?? betol2 ke tipu2 ni piah??! kau ni wat seram aku je la! eah asal kabur kn komen aku tu.. tak femes lew aku nnty..hahaha:D

safiah sokher said...

Payung : Aku faham kau hampa

safiah sokher said...

Eza Eda : Hack la sangat :P Biar la kabur.Aku artis kat sini :P :P