19.12.12

Giler-giler

Peace Be Upon You

Giler-giler.Ya,ada orang jenis yang giler-giler dan seronok giler kawan dengan orang spesis macam ni.Boleh dibawak gurau.Pun bagaimanawalau,mereka masih ada perasaan :)

Ya,perasaan.Aku perasan orang giler-giler ni kalau marah garang giler.Sebab all the time dia dah cool je.Sebab apa?Mereka ni spesis simple,benda boleh settle.Lebih baik tengok from the bright sight and accept semua kecacatan.Kalau dah tolak ansur pun masih nak menggelabah jugak.Hmmmmmm tunggu masa je la.Dia manusia,bukan robot.

Oleh itu,aku nak menyeru dekat sini,bahawasanya,ingatlah,orang giler-giler ni pun ada perasaan.Bukan bererti dia giler-giler,sengal tak ada adab.Jangan kau selambe suka hati nak sepak terajang dia tak tentu pasal.Dengan carutan makian kau.Bukan kau je ada baran eh.Kalau time bergurau takpe.

Hormat-menghormati.bukan susah sangat pun.

P/S : Aku bukan giler-giler.Aku memang gila. :p

6 comments:

Arol Mubin said...

Safiah tak gila. Safiah cuma tergila-gilakan err... lupakan jelah! Kbai. :D

Nurul Ainaa said...

yeke orang giler2 kalau mrah mmg garang gile? hehehe..

Faza said...

hii safiah ..
sihat??

safiah sokher said...

Arol Mubin : hahaha gila gila apa?????? :P

safiah sokher said...

Ainaa : Betul Aina.Try la buat kak Zaty kau marah.ahaha

safiah sokher said...

Kak Faza : Rindu nyeeeee