7.5.11

I lost my mind

Peace be upon you.

Ever since yesterday,my life has been goooood.Opps scratch that.It's horrible!I was not accepted in any Uni walhal ada 8 choices.Takkan tak melekat satu pun.Oh come on lah!Please lah!Then heboh la yang suruh aku buat rayuan. (Hey,wa tau lah).Dan masalah sekarang aku tak tau dah nak apply ape kau tau.


Semalam.After cek tu (Dalam pukul 12 noon) aku start nangis.Then I think I need a bath.After bath,I cried again~~~Pergi kerja pun,nangis lagi.Mana tak nya,aku datang kerja je member dah cakap gini "Waaa tahniah.U mana?"

WTH kan?Bila aku cakap "Tak dapat" semuaaaaaaaa tak caya.Aduyai.Sejurus tu,nangis balik.Time break,aku decide nak break sensorang.Aku lepak surau.Aku ngaji.Dah lama tak sentuh Al-quran...Baru baca 3 page,dah ada orang join ngaji pulak.Oleh kerana surau tu kecik,aku tak nak la muslimah lain terganggu solatnya sebab musabab dengar 2 orang ngaji sekali gus.Maka aku pun berhenti mengaji.Aku jalan je sekitar Ampang Point namun macam takde hati.Aku dah macam mayat hidup (tapi versi ada daging.hehe).Bila dah bosan,pergi kedai buah nak beli jambu."JAMBU SOLD OUT". OIIIIIII ko tak paham ke aku tengah kecewa ni.Aku nak jambu lah woiiiii!!!! meskipun keciwa,tapi aku tau aku kena makan sikit.Makan lah kerepok lekor.Bia semangat-semangat ikan tu membakar dalam diri wa.Tapi pepaham lah,kalau makan sensorang...sedikit sebanyak keluar lagi air mata.Cis.

Balik rumah aku amek pisau.Lihat contoh kat gambar ni.


Ya kengkawan,aku memang dah gila.Aku takleh tido.Aku nangis je sepanjang malam.Apa nak jadi dengan aku ni.Camne nak jadi contoh kat adik aku?Haisshhh Junior kat ERT pulak?Mesti they all musykil "Pehal la kak Piah tak dapat U" walhal wa ni femes dengan kepandaian wa yang tak berapa nak pandai tapi boleh survive sikit2 la kat Malaysia ni.


Aku rasa cam kat Australian Outback.Aku ganjil.Aku bodoh.


Punbagaimanawalau,TQ kat kengkawan yang bagi support.Korang pepaham la bila aku frust camne.Actually aku tak tau apa nak buat time frust cuma benda pelik-pelik je aku tau.Biarkan.Aku memang pelik.That's why dulu aku takde kawan sebab aku ni pelik (Ni fakta benar dari rakan-rakan sekolah rendah).

6 comments:

safiah sokher said...

All the fact are true.Except.part pisau,mana ade.aku gurau.Amacam?

eriedeyn said...

mengucap panjang aku time pisau tu...ahaha...xpe piah,,satu je aku kata...kau x dpt u ..x bermakna kau x dpt nk jd contoh..kau amek lah f6..kau 1/2 tahun je..kau boleh beat aku piah..<--mmg hakikat bukan nk bodek...ingt papepon aku sayang kauuu..<3 muuaahhh
*erie deyn

Anonymous said...

safiah , rezeki kau tmpat lain . aku doa semua kawan aku dapat sambung belaja .insyaallah .
alya maskuri :)

SHINeelany said...

T.T

safiah sokher said...

Muahah.Kerie,alya n Lany.Aku tau korang syg aku.Hihi.Love u all too :) Tq bg support!

Faza Aloha said...

hey...

dont be sad babe.. All things happen for a reason. Allah tlh aturkan yg terbaik utk kamu nnti.dont be give up ok :)

p.s:still remember me.. i change my url already :P