31.12.09


ni zaman aku muda dan gedik.hahaha.ngaku dowh!!

peace be upon you.
Aku rasa ni last aku update untuk 2009 ni.Tutup diari lama,bukak diari baru ye.
Aku rasa 2009 is my bad year ever.Its my sweet sixteen year and should be fun tapi apa aku dapat?masalah je.

Aku nak tuisyen la next year tapi duduk asrama susah pulak.Warden tak bagi balik every week.Kau rasa poyo ke baik???Jujur je la..

azam tahun baru??Entah la.Tak semangat tahun baru pun.HAHAAH.
however I'm hoping 2010 better tahun 2009 :)
  • semoga aku boleh jadi pelajar cemerlang again,and aku akan rampas kedudukan Top 10 aku kat sekolah.I will.Watch out la budak STIDE.I mean it.
  • aku harap aku akan jadi anak yang solehah,tapi kalau jadi budak baik kat sekolah tu tak janji la woi walaupun aku head PRS :p tapi Insayallah la.ngee
  • Aku taknak ada relationship dengan perempuan mahupun lelaki.ahah.
  • Apa yang penting? *wonderpets pulak* BELAJAR.Belajar aku ni banyak cabang,selain belajar kat sekolah tu,aku nak belajar dari kesilapan yang aku pernah buat.
apa lgi ek?ha,2 Jan ni Abang aku kahwin kat pahang,so esok balik kampung and 3 Jan masuk "kondo".Thats mean ni mmg last aku update la.Kau tunggu la aku balik dalam 3 minggu atau sebulan lagi okay :)

akhir kata GOOD BYE 2009. :D happy.happy
selamat tahun baru masihi.ngee

No comments: